BLOG
Angkor és Sziemreap
Bangkok
Izraeli országjárás
Kínai óvóbácsiskodás
Párizs
Török EVS
Velencei karnevál
ÚTTERVEZŐ:
Ausztria
Bécs
Csehország
Prága
Franciaország
Párizs
Hollandia
Amszterdam
Hongkong
Hongkong
Indonézia
Gili-szigetek
Izrael
Eilat
Jeruzsálem
Tel-Aviv
Kambodzsa
Sziemreap
Kína
Peking
Sanghaj
Sanya, Hainan
Lengyelország
Krakkó
Zakopane
Magyarország
Állatkertek
Velencei-tó
Németország
Mannheim, Heidelberg
Olaszország
Velence
Szingapúr
Szingapúr
Thaiföld
Bangkok
Elephant Haven
Törökország
Gaziantep, Halfeti
Isztambul
Kappadókia
Mersin

Papírok a bőröndből / Cikkek / Irány a Youtube!

2017-05-15 10:38:06

Bár az írás mindig a szívem csücske marad, azért vannak dolgok amiket sem a betűk, sem a képek nem tudnak visszaadni, és csak videóval lehet kifejezni. Épp ezért nemrég belefogtam a Beférek a bőröndbe? honlap Youtube-os karrierjébe, és úgy érzem jó hangulatú és vicces videókon sikerül visszaadnom azt hogy milyen itt Kínában az élet, és hogy hogyan érzem magam ezen a kis trópusi szigeten, miközben gyerekeket tanítok nap mint nap.

A két legfontosabb videó elkészítésével kezdtem, az egyikben a munkámról mesélek, azaz hogy milyen egy távol-keleti óvoda és hogy hogyan telik a nap. A hangsúly nálam aranyosabb és viccesebb szereplőkön van, úgyhogy a gyerekek bemutatkoznak nektek, majd megmutatják kik ők és mit is csinálnak, csinálunk napközben.

Ha szeretnél egy jót nevetni és megnézni az ovis videót akkor kattints ide! ;)

Hainan Teacher Lucky

A másik bemutatkozó videóban Kína legkisebb tartományát; Hainan szigetét, az otthonomat mutatom be, és bizony itt sem a komolyságon van a hangsúly. Megnézhetitek milyen az itteni trópusi tengerpart, milyen egy tipikus kínai kisváros, és milyen kulturális különbségek vannak (mert bizony vannak dögivel).

Ha kíváncsi vagy Hainan varázslatos szigetére katt ide!

Előfordulhat hogy majd receptes videók is felkerülnek, egyelőre egyet tettem fel, ami a szusi készítésről szól. Ha megnézted az előző két videót akkor már sejtheted hogy itt sem egy halálkomoly főzőműsorról van szó.

A szusi készítő receptet itt tudod megtekinteni!

szusi készítés Hainan

A Youtube csatorna még nagyon friss, épp csak bontogatom a szárnyaim, úgyhogy bármilyen visszajelzést szívesen veszek és hálásan megköszönök, ha pedig tetszik, akkor ne felejts el feliratkozni :)

Megtalálsz Youtube-on is:

szia@beferekaborondbe.hu

@beferekaborondbe.hu