BLOG
Angkor és Sziemreap
Bangkok
Izraeli országjárás
Kínai óvóbácsiskodás
Párizs
Török EVS
Velencei karnevál
ÚTTERVEZŐ:
Ausztria
Bécs
Csehország
Prága
Franciaország
Párizs
Hollandia
Amszterdam
Hongkong
Hongkong
Indonézia
Gili-szigetek
Izrael
Eilat
Jeruzsálem
Tel-Aviv
Kambodzsa
Sziemreap
Kína
Peking
Sanghaj
Sanya, Hainan
Lengyelország
Krakkó
Zakopane
Magyarország
Állatkertek
Velencei-tó
Németország
Mannheim, Heidelberg
Olaszország
Velence
Szingapúr
Szingapúr
Thaiföld
Bangkok
Elephant Haven
Törökország
Gaziantep, Halfeti
Isztambul
Kappadókia
Mersin

Néhány szóban az oldalról

Úgy érzem először a honlap nevének megmagyarázásával vagyok adós. Korábbi utaim előtt, mikor a terveimet ecseteltem a barátaimnak sokszor elhangzott a komolytalannak (legalábbis remélem hogy annak) szánt kérdés: beférek a bőröndbe? Érhető hogy szerettek volna velem jönni, én is mindig irigykedem a többi utazóra.

Ez az egész elgondolkodtatott: mi van, ha tényleg velem tudtok jönni, mi van, ha tényleg befértek a bőröndbe? Hogy tudnék segíteni úgy, hogy a kalandjaim megosztásánál többet is teszek? Mit tehetnék azért, hogy minél több ember átéljen olyan tartalmas utakat, amik egész életre szólnak?

Az utazásokkal foglalkozó weboldalak – bár kétségkívül hasznosak – sokszor egy havi mennyiségű látványosságot ajánlanak az utazónak, akinek lehet, hogy csak három nap áll rendelkezésére. Ezen az oldalon a saját, szubjektív tapasztalataim alapján igyekszem hasznos tanácsokat nyújtani nektek, a felfedezőknek úgy, hogy az érdekes és gazdaságos utazást követően se maradjon bennetek hiányérzet. Csak olyan városokról írok, amiket személyesen is láttam és alaposan felfedeztem.

Az oldalnak nem célja bemutatni minden ország minden látványosságát, csak azokat találjátok itt, amiket (eddig) meglátogattam, hiszen nem lennék hiteles, ha máshonnan mazsoláznám össze az információkat, az itt látható fotókat is mind én készítettem. Ha az érdekel hogy melyik templomnak mikor cserélték ki balról a negyedik ablakát, arra jobb a Wikipédia.

A honlap bal oldalán látható sávban az ország, majd azon belül a város kiválasztásával rengeteg információt találtok; milyen járművel érdemes utazni, hogyan jutunk be a reptérről a városba, kell-e vízum vagy oltás, mik a látványosságok – mennyibe kerülnek a belépők, mikor vannak nyitva, hogyan jutunk oda –, mit érdemes enni-inni és így tovább, igyekeztem a leghasznosabb dolgokat összegyűjteni, a legalaposabb utánajárással. Néhány helyhez bővebb blogleírásokat vagy egyéb beszámolókat is találtok, ha jobban elmerülnétek az adott városban.

A fenti menüsorban fontos információk közül tudtok csemegézni, ha esetleg egy időre külföldön szeretnétek élni de nem tudjátok hogyan fogjatok hozzá, vagy ha csak egy rövidebb utazást terveztek. Szintén a fenti menüsorban cikkek és fotók is fellelhetők a szabadidő agyonütésére, vagy ha esetleg valaki nagyon úgy akarni tenni a munkahelyén mintha egy excel táblát tanulmányozna nagy átéléssel.

Nagyon remélem, hogy az oldal segít megtervezni az utazást vagy esetleg kedvet kaptok egy olyan városhoz, amit eddig nem láttatok, hiszen ez az elsődleges célom, ezért csinálom, nektek.

Ha további kérdésetek lenne facebook-on vagy a szia@beferekaborondbe.hu e-mail címen mindig megtaláltok!

Beférek a bőröndbe?

Megtalálsz Youtube-on is:

szia@beferekaborondbe.hu

@beferekaborondbe.hu