BLOG
Angkor és Sziemreap
Bangkok
Izraeli országjárás
Kínai óvóbácsiskodás
Párizs
Török EVS
Velencei karnevál
ÚTTERVEZŐ:
Ausztria
Bécs
Csehország
Prága
Franciaország
Párizs
Hollandia
Amszterdam
Hongkong
Hongkong
Indonézia
Gili-szigetek
Izrael
Eilat
Jeruzsálem
Tel-Aviv
Kambodzsa
Sziemreap
Kína
Peking
Sanghaj
Sanya, Hainan
Lengyelország
Krakkó
Zakopane
Magyarország
Állatkertek
Velencei-tó
Németország
Mannheim, Heidelberg
Olaszország
Velence
Szingapúr
Szingapúr
Thaiföld
Bangkok
Elephant Haven
Törökország
Gaziantep, Halfeti
Isztambul
Kappadókia
Mersin

Nem férek a bőrömbe! - Rólam

Ha ide kattintottál az azt jeleni, hogy valószínűleg többet is szeretnél tudni rólam. Vagy félrenyomtál. Ebben az esetben adok egy kis időt hogy korrigáld e lépésed, és gyorsan visszatérj a honlap valamelyik érdekesebb menüpontjába.

Még mindig itt vagy? Én figyelmeztettelek.

Arc poetica-m (ma már mindenkinek van, neked nincs? Gyorsan találj ki egyet): egy országot úgy lehet igazán megismerni, ha nem csak végig száguldasz rajta turistaként, hanem hosszabb időt is eltöltesz ott, megismerkedsz az emberekkel, és olyan helyekre is elmész, amit egy egyszerű látogató nem keres meg. Ennek függvényében talán nem véletlen, hogy én most jelenleg az egy éves kínai kalandomat élem Hainan trópusi szigetén.

A saját példámon keresztül is azt szeretném megerősíteni mindenkiben: nincs lehetetlen! Ha úgy érzed hogy kitörnél és vár a világ, akkor indulj el. Ha ebben én is tudok segíteni, az nagyon boldoggá tesz.

Számomra az utazás egyik legjobb része maga a tervezés, szeretem a lehető legbiztosabban felépíteni a kirándulást. Megtalálni a legjobb szállást, megálmodni az úticélokat, kigondolni az egyes programokat. Nem vagyok a spontaneitás ellen, de ha kevés időm van akkor azt szeretem maximálisan kihasználni, egy rövid kiruccanásnál is inkább egész nap az utcákat járom, mint hogy délig aludjak. Az ilyen tervezéseknél sokszor használom az internetet, és a száraz útleírásoknál sokkal hasznosabbnak találtam a személyes tapasztalatokon alapuló beszámolókat. Tervezés közben sokszor kell szembesülnöm azzal is, hogy számos fontos információt egy adott helyről csak hosszú órák alatt tudok megtalálni, és kétpercenként be kell vetnem a google fordítót valamelyik török vagy lengyel weboldalnál.

Azért hoztam létre ezt a honlapot, hogy a hozzám hasonló felfedezőknek segítséget nyújtsak, hogy a fontos információkat felkutatva és egy helyre csoportosítva megkönnyítsem a tervezést. Emellett mindenkit szeretnék bátorítani arra hogy hosszabb időre is utazzon el és fedezze fel a világot, ebben nyújt segítséget a fenti menüsorban az „Utazz úgy, hogy neked fizetnek!” menüpont.

Bízom benne, hogy a sok hónapnyi befektetett munka megérte, és sokan fogtok az oldal segítségével olyan helyekre eljutni, amikről korábban nem is álmodtatok.

Ha elakadnátok nyugodtan keressetek facebook-on vagy a szia@beferekaborondbe.hu e-mail címen!

Beférek a bőröndbe - én

Megtalálsz Youtube-on is:

szia@beferekaborondbe.hu

@beferekaborondbe.hu